Retningslinjer for informasjonskapsler

INFORMASJONSKAPSLER

Vi informerer deg herved om at vi bruker “informasjonskapsler” på nettsiden vår. Når du besøker pengespill.eu første gang ber vi deg godta dette. Hvis du deretter fortsetter å brukt nettsiden, anses du å ha godtatt bruken av informasjonskapsler. En informasjonskapsel er et stykke data som en nettside kan sende til nettleseren din. Kapselen kan deretter lagres på harddisken. Hver gang du besøker pengespill.eu vil en informasjonskapsel dannes for å spore din bruk av nettsiden. Dessuten vil nettserveren vår danne en informasjonskapsel for å bekrefte at du er kontoeieren hver gang du logger inn på kontoen din. Du kan kontrollere bruken av informasjonskapsler ved å be nettleseren din varsle deg hver gang du mottar en kapsel. Slik får du muligheten til å godta eller avslå denne.

Hovedformålet med informasjonskapsler er å samle inn informasjon om spillerens aktivitet på nettsiden vår. Dette hjelper oss med å se hvilke deler av nettsiden som er mest populære, samt hvilke deler som trenger forbedring. Informasjonen brukes også for å føre statistikk, og all informasjon som samles inn vil kun brukes av pengespill.eu. Du trenger ikke bekymre deg om at informasjonen rundt nettbruken din lekker ut til tredjeparter, siden pengespill.eu tar spillernes personvern på alvor. Det er også godt å vite at all informasjon som samles inn vil hjelpe pengespill.eu med å holde nettsiden oppdatert i henhold til spillernes behov og krav.

Hvis du har noen spørsmål angående informasjonskapsler, må du ikke nøle med å kontakte vår kundesupport på kontakt @ pengespill.eu

Hvordan skru av informasjonskapsler i Google Chrome

Hvordan skru av informasjonskapsler i Internet Explorer

Hvordan skru av informasjonskapsler i Mozilla Firefox

Gambling kan være avhengighetsskapende,
vennligst spill ansvarlig